qendra ku mblidhet i gjithe qyteti

QENDRA KU MBLIDHET I GJITHE QYTETI

Qendra Tregtare Pazari Korçe

RRETH NESH

Qendra Tregtare Pazari Korce ndodhet ne pjesen me te rendesishme te qytetit, tek Pazari I Vjeter Korces.
Qendra eshte projektuar nga inxhinieri konstruktor i qyteti te Korces Gjergji Skenderi !
Nje godine ku gershetohet tradita me bashkohoren.
Nje Qender shume funksionale me 60 njesi tregtare, komode, me ndricim natyral, sherbim cilesor dhe cmime te arsyeshme ku klienti gjen ate qe kerkon qe nga veshjet e firmave te ndryshme, aksesore, elektroshtepiake, parukeri , Bar-Kafe, Fast Food etj.
Qendra Tregetare Pazari Korce Qendra ku takohet i gjithe qyteti !

VENDODHJA JONE

QENDRA TREGTARE
PAZARI KORCE
GJITHCKA QE JU DUHET NE NJE DESTINACION
qendra tregtare pazari Korçe
VIZITONI DYQANIN PËR OFERTA
VIZITONI DYQANIN PËR OFERTA
VIZITONI DYQANIN PËR OFERTA
VIZITONI DYQANIN PËR OFERTA
VIZITONI DYQANIN PËR OFERTA
VIZITONI DYQANIN PËR OFERTA
Previous
Next

DISA NGA DYQANET QE DO TE GJENI TEK NE

Scroll to Top